نوع پذیرش = پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
تعداد مقالات: 522

1 تغییر اقلیم و تولید محصولات باغبانی، مسئله آب
ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

2 خواص بیوشیمیایی ارقام زیتون تحت تیمار اسیدهای آمینه، اسید هیومیک و اسید فولویک
محسن میری نرگسی؛ شهرام صداقت حور؛ داود هاشم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (830.6 K)

3 شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی چندگونه قارچ میکوریز از ریزوسفر درختان میوه هسته دار مناطق کوهستانی رفسنجان
لاله ایلخان؛ ابراهیم صداقتی؛ حمید رحیم زاده بهزادی؛ ماریه نادی؛ یوسف دادی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (864.51 K)

4 بررسی اثرات برخی تنظیم کننده های رشد، کائولین و یک عصاره گیاهی بر کاهش عارضه خشکیدگی خوشه خرما
بهمن پناهی؛ بهاره دامن کشان؛ محمد اسعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

5 معرفی خصوصیات فنولوژیکی، پومولوژیکی و مورفولوژیکی رقم جدید زودرس گیلاس، شاندیز
ابراهیم گنجی مقدم؛ ناصر بوذری؛ آرزو جلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (597.81 K)

6 اثر نور ال ای دی تکمیلی بر ویژگی های رشد و کیفیت نشاء فلفل
غزال احمدی؛ فرشاد دشتی؛ حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

7 بررسی زمان، نوع پیوند و اکسین در ایجاد ترکیب های مختلف پیوند آدنیوم و خرزهره
فاطمه زارعیان؛ مینا تقی زاده؛ حسین باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (717.36 K)

8 بررسی، تحلیل، اصلاح و احیای باغ های درجه دو و سه با استفاده از تکنیک سرشاخه کاری
شکراله حاجی وند؛ محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (565.54 K)

9 نوردهی مصنوعی با هدف کنترل رشد گیاه، فتومورفوژنز و تولید متابولیت های ثانویه
حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (824.72 K)

10 اثر نیترات پتاسیم بر روی گل دهی، تشکیل میوه و میزان محصول در انبه رقم سندری
ابراهیم سابکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.69 K)

11 رابطه بین نشانگرهای ملکولی SSR با صفات مهم میوه در انگور با استفاده از آنالیز رگرسیونی Stepwise
علی خدیوی؛ زینب مشهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (753.74 K)

12 SUSTAINABLE IRRIGATION WATER MANAGEMENT FOR HORTICULTURAL CROPS IN DRY ENVIRONMENTS
Kostas Chartzoulakis
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.6 K)

13 GRAFTING A CHANCE TO ENHANCE GROWTH AND QUALITY OF TOMATO AT ABIOTIC STRESSES
Dietmar Schwarz
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.72 K)

14 PERSIAN GARDENS: THEN AND NOW
Ghazaleh Ghazaleh
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.29 K)

15 RELATIONSHIP BETWEEN ENZYMATIC BROWNING AND FRUIT BIOACTIVE CONSTITUENTS IN SOME APPLE CULTIVARS
Mahmoud Koushesh Saba؛ Delshad Moradi؛ Taimoor Javadi
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.18 K)

16 CURRENT STATUS OF POSTHARVEST TECHNOLOGY RESEARCH OF PERSIMMON IN SPAIN
Cristina Besada؛ Pedro Novillo؛ Rebeca Gil؛ Pilar Navarro؛ Alejandra Salvador Perez
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.62 K)

17 EFFECT OF HOT WATER, ESSENTIAL OIL AND EDIBLE COATING ON POSTHARVEST QUALITY OF MEXICAN LIME INOCULATED BY PENICILLIUM DIGITATUM
Asghar Ramezanian؛ Sara Atrash؛ Majid Rahemi
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.82 K)

18 DISINFECTION EFFECT OF HYDROGEN PEROXIDE SOLUTIONS ON MICROBIAL GROWTH AND QUALITY FACTORS OF FRESH IN HULL PISTACHIO FRUITS (CV. JANDAGHI) UNDER MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING
Hossein Mirdehghan؛ Abdollatif Sheikhi؛ Shahin gheysarbigi
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.87 K)

19 SECONDARY METABOLITE PROFILING IN HORTICULTURAL CROPS, ADVANTAGES AND DISADVANTAGES
Mahdi Ayyari Noushabadi
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.82 K)

20 POSTHARVEST COATING WITH CHITOSAN ENHANCED THE STORAGE LIFE AND MAINTAINED POSTHARVEST QUALITY OF `SELVA´ STRAWBERRY FRUIT
Mohammadreza Asghari
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.06 K)

21 MEASUREMENT OF SOIL PROFILE WATER CONTENT WITH THE PROFILE PROBE
Harun Kaman؛ Ömer Özbek
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.05 K)

22 STUDY OF THE RESPONSES OF TOMATO PLANT TO AMMONIUM AND NITRATE NUTRITION USING THE RELATIVE ADDITION RATE TECHNIQUE
Hamid Reza Roosta؛ JanK Schjoerring
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.41 K)

23 EFFECTS OF DIFFERENT GROWING MEDIA ON ORGANIC PEPPER SEEDLING PRODUCTION
Ezgi Gürkas؛ Yüksel Tüzel؛ Golgen Bahar OZTEKIN
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.75 K)

24 HIGHLY SOLUBLE CHLORIDE-FREE SULPHATE OF POTASH (SOP) FOR BETTER YIELD AND QUALITY IN HORTICULTURAL CROPS
Michel Marchand
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.04 K)

25 ORCHARDS MANAGEMENT FOR REDUCING OF THE POMEGRANATE ARIL BROWNING DISORDER
Mohammad Kavand؛ Kazem Arzani؛ Mohsen Barzegar؛ Majed Mirlatifi
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.31 K)